Za djevojčice i dječake / Sveti Martin na Muri

Nogometni kamp

04.07. – 10.07.2021.

Što nudimo.

Nogometni kamp „Let's play“ u Svetom Martinu na Muri je mjesto koje odaje puno topline i ljepote dok ga krase prekrasna priroda i njezin pejzaž. Primjesom svježeg zraka uklopljene su toplice „Sveti Martin“ i Sportski centar sa popratnim sadržajima kao što su trim staze, aqua bazeni, adrenalinski park i dr.  Primarni ciljevi kampa su raznovrsne nogometne edukacije kroz teoretski dio i interaktivne radionice dok je glavni dio vezan uz same treninge, a odvija se u dvorani i vanjskom igralištu. Naš kamp obrađuje cjeline kao što su: tranzicija (igra), obrana, metodika i kondicija. Interaktivne radionice usmjerene su na teme poput nutricionizma i same prehrane sportaša prilagođene djetetovoj dobi.

Vrhunski uvjeti

Toplice “Sveti Martin” sa svojim popratnim sadržajima idealno su mjesto za nogometni razvoj.

Stručni tim

Na raspolaganju Vam stoje educirani treneri sa iskustvom rada u reprezentativnim selekcijama.

Individualni pristup

Naši treneri kroz individualni pristup treninga usavršavaju nogometne tehnike i segmente igre.

Vrhunska infrastruktura
Uređeno vanjsko igralište
Smještaj u apartmanima Regina
Puni pansion (doručak, ručak, večera)

O kampu.

Imamo najbolje uvjete u Hrvatskoj za razvoj mladih nogometaša!

Nogometni kamp „Let’s play“ u Svetom Martinu na Muri je mjesto koje odaje puno topline i pregršt ljepote dok ga krase prekrasna priroda i njezin pejzaž. Primjesom svježeg zraka uklopljene su toplice „Sveti Martin“ i Sportski Centar sa svim svojim popratnim sadržajima kao što su trim staze, teretana, toplice s aqua bazenima, adrenalinski park i prostor za opuštanje.

Primarni ciljevi kampa su raznovrsne edukacije i učenja nogometnih usmjerenja, odličan spoj kroz teoretski dio i interaktivne radionice dok je glavni dio vezan uz same treninge u dvorani i na vanjskom igralištu. Naš kamp obrađuje cjeline kao što su: tranzicija (igra), obrana, metodika i kondicija. Interaktivne radionice usmjerene su na teme poput nutricionizma i same prehrane sportaša no svakako prilagođene djetetovoj dobi, općenitih ciljeva i motivacija u životu i sportu kako bi djecu naveli na zdravo razmišljanje kao i ispravan te pravilan osobni put.

Djevojčicama i dječacima omogućeno je da kroz tjedan dana savladaju sve osnove nogometne igre, ali i još mnogo zanimljivih popratnih sadržaja. Uz nogometne tehnike i kretnje, poseban dio programa predstavlja i kondicijska priprema. Za kondicijski trening na raspolaganju imamo trim-stazu, da bi se djeca odmaknula s ravne plohe i osjetila neravno i brdovito tlo. S druge strane tu je još teretana primjerena njihovoj dobi, odnosno dvorana za fitness bez sprava kroz rad s vlastitom težinom na stabilnosti i agilnosti onih mišićnih skupina koje ne koriste direktno u nogometnom treningu.

Bogat popratni sadržaj.

Uz same nogometne i edukativne sadržaje djeci su ponuđene i ostale zabavno-rekreativne aktivnosti. Osmišljeni su popratni sadržaji jer se ne smije izostaviti da su to ipak djeca u razvoju pa će im zabava uključena uz sportski dio dobro doći. Kao sekundarne ciljeve pružamo mogućnosti poput kupanja u aqua-parku, trčanja po trim-stazi, vježbanja u teretani pod stručnim nadzorom, te opuštanja u bazenima s masažom. Na kraju dana ponuđene su razne filmske i sportske projekcije uz pomoć kojih ćemo djeci približiti sportski način života i razmišljanja.
Aqua park
Termalne vode
Trim staza
Fizioterapeut i Neurokinetic
Teretana
Predavanja i kino dvorana
Zabavne i animacijske večeri
Noćni turniri

Stručni tim.

Uz cijeli asortiman nogometnog i edukativnog programa na raspolaganju Vam stoje educirani treneri s iskustvom rada u raznim selekcijama reprezentacija. Kroz kombinaciju nogometnih treninga i interaktivnih radionica spajamo mlade ljude iz cijele Europe. Nogometni kamp Let's Play u Svetom Martinu na Muri naglašava pozitivne poruke o timskom radu, zdravom životu, liderstvu, nenasilnoj komunikaciji i rješavanju konflikata.

Prijava i plaćanje.

Ispunite digitalni obrazac i prijavite se online! Prijava za sudjelovanje  priznaje se uz uplatu prve rate u iznosu od 500kn. Ostatak iznosa moguće je platiti u ratama do početka kampa.

Ljetni kamp: 04.07. - 10.07.2021.

Cijena kampa je: 2.800 kn za članove klubova koji su u sustavu HNS-a (redovna cijena 3.500 kn)

Kontakt.

  Informacije

  Tvrtka: M.D.B. SPORT JEDAN j.d.o.o.
  Direktor kampa: Dino Klaić
  Adresa: Vozišće 19B , 51216 Viškovo
  E-mail: info@letsplaycamp.com
  Telefon: +385 91 621 8438
  IBAN: HR2223600001102564345
  OIB: 26476245498

  Partneri